Sisäpyöräily Lehmuksessa talvikaudella

Päivitys 19.8.2023: aloitetaan talvikausi 23-24 harkat torstaina 5.10.


Kelit kylmenee ja vaikka fillarointi ulkona jatkuu niin ajetaan myös sisäharkkoja talven aikana. Paikka on OMT-Keskus Lehmus (Valtakatu 51). Harkat ovat yhteisiä LrPyn ja Willtrin jäsenien kanssa ja tarkoitettu vain näiden seurojen jäsenille. Liity siis seuraan jos et vielä ole niin tehnyt. Talvispinningistä rupatellaan facebook-ryhmässä Seurojen yhteinen talvispinning.

Harkka-ajat

Ohjatut harjoitukset aloitetaan syksyllä 2023 torstaina 5. lokakuuta ja harkat jatkuvat keväällä ainakin 30.3.2024 asti. Harjoitusten ajat ovat torstai 18:00-19:00 ja sunnuntai 11-13.

Kuntotestaus Lehmuksessa

Harkoissa käytettävissä pyörissä on tehomittaus ja mittari, joka näyttää ajajan harjoitusalueen. Saat harkoista parhaan hyödyn, kun harjoitelet oikeilla tehoalueilla ja nämä saat selville FTP-testillä.

Tarkan testin tekeminen onnistuu Lehmuksessa hintaan 30€ ja testin voi tehdä Lehmuksen testipyörällä tai omalla maantiepyörällä. 

Käynnit ja maksaminen

Minimiostos on 10 kerran kortti, joka maksaa 40€. Halutessaan kortille voi ostaa lisäkäyntejä 3,5€/kerta. Esimerkiksi 12 kerran kortti maksaa 47€. Syyskaudella ostetut käynnit on käytettävä vuoden 2023 aikana ja kevätkaudella ostetut ennen 31.5.2024. Kortti on aina henkilökohtainen, kortinhaltijan mukanaollessa voi samalta kortilta merkata kaksi käyntikertaa ja ”tarjota” treenikokemuksen kaverille.

 

Ilmoittautuminen

Harkkoihin ei ole pakko ilmoittautua Lehmuksen järjestelmän kautta mutta salin tullessa täyteen mukaan pääsevät ilmoittautuneet. Ilmoittautuminen on siis suositeltavaa. Tunnukset Lehmuksen ilmoittautumisjärjestelmään saatte kassalta.

Vetäjät

Treenit vedetään omin voimin. Vetäjiksi suostuvaisia on tällä hetkellä kourallinen mutta lisää tarvitaan. Tule siis myös vetäjäksi! LrPy maksaa vetäjinä toimiville jäsenilleen Lehmuksen maksut.

Vetäjärinkiin halutaan vielä vahvistusta eli tule mukaan vetämään treenejä! Vetäjän etuja ovat:
    • näkee treenikaverit vaihteeksi edestäpäin
    • saa ajaa korokkeella
    • ei tarvitse ilmoittautua harkkoihin
    • saa laulaa mikrofoniin
    • saa valita biisit vaikka ikihirveät-listalta

Vetäjänä sinun ei tarvitse olla kokenut spinning-ohjaaja eikä välttämättä edes itse suunnitella harjoituksen kulkua. Meillä on nivaska viime talvena koeteltuja harkkaohjelmia joita voit käyttää. Tule siis mukaan vetäjäksi, laita viesti mattipesu@gmail.com.

Muuta

Annetaan ennen omaa harjoitusta salissa oleville harjoittelurauha eli ei mennä saliin säätämään kesken muiden harkkojen! Jos pyöräsali ei ole varattu ennen alkavaa tuntia, voi sinne mennä halutessaan aloittamaan treeniä. Myös tunnin jälkeen, jos salissa ei ole varausta, voi saliin jäädä polkemaan omaa treeniä. Pyörätunnin jälkeen voi halutessaan mennä juoksumatolle tekemään yhdistelmätreenin. Jos pyörä rikkoutuu kesken tunnin, merkitään pyörä lapulla, missä kerrotaan mikä pyörässä ei toimi.

Ohjaajavuorot

Käy varaamassa ohjaajavuorosi, linkki varaustaulukkoon.