Lausunnot ja julkaisut

Tälle sivulle kootaan seuran tekemät lausunnot, raportit ja julkaisut.

Runkolukitsemisen mahdollistava pyöräpysäköinti on kauppiaalle kilpailuetu

Liikkeiden ja kauppiaiden kannattaa panostaa hyvään pyöräpysäköintiin, sillä yhä useampi asiakas liikkuu arvokkaalla sähköpyörällä. Arvokkaat pyörät halutaan lukita kunnolla ja jos lukitseminen on hankalaa tai mahdotonta, siirtyvät asiakkaat sellaisiin liikkeisiin, joiden luona turvallinen pysäköinti onnistuu sujuvasti.

Posted in Julkaisut, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Runkolukitsemisen mahdollistava pyöräpysäköinti on kauppiaalle kilpailuetu

Saimaa Cycle Tour-2023 – Koe upea elämys pyörän selässä

Saimaa Cycle Tour ajetaan jälleen ensi kesänä ja ilmoittautumiset ensi vuoden tapahtumaan ovat käynnissä jo kovaa vauhtia!

Posted in Julkaisut, Toiminta | Tagged , | Kommentit pois päältä artikkelissa Saimaa Cycle Tour-2023 – Koe upea elämys pyörän selässä

Saimaa Cycle Tour: Pyöräilyelämys kesäyössä Saimaan ympäri

Imatrankoski virtasi ja yleisö hurrasi, kun pyöräilijöitä lähti polkemaan 300 kilometrin pituista matkaa Saimaan ympäri. Lähtijöiden joukossa oli iso ryhmä myös Lappeenrannan Pyöräilijöiden jäseniä.

Posted in Blogi, Julkaisut, Toiminta | Tagged , , | Kommentit pois päältä artikkelissa Saimaa Cycle Tour: Pyöräilyelämys kesäyössä Saimaan ympäri

Pumptrack-Vauhtia ja luovuutta

Pumptrack-pyöräily on laji, jonka suosio on kasvanut nopeasti viime vuosina. Pumptrackissa vauhtia kiihdytetään polkemisen sijaan pumppavalla liikkeellä.

Posted in Blogi, Julkaisut, Junnupyöräily, Toiminta | Tagged , , | Kommentit pois päältä artikkelissa Pumptrack-Vauhtia ja luovuutta

Talvipyöräillen kouluun – tietoa aikuisille ja mahtavat haasteet oppilaille!

Oppilashaasteet Instagramissa, tietoa talvisesta koulumatkapyöräilystä ja tapahtumia kouluilla, Whaaat?! Lue lisää Talvipyöräillen kouluun -kampanjasta.

Posted in Julkaisut, Junnupyöräily, Pyöräilyn edistäminen | Kommentit pois päältä artikkelissa Talvipyöräillen kouluun – tietoa aikuisille ja mahtavat haasteet oppilaille!

Talvipyöräillen kouluun -projekti, Lappeenranta 2020

Koulumatkapyöräily parantaa oppilaiden terveyttä, vireyttä, kuntoa ja jopa oppimistuloksia. Yhteiskunnalle pyöräily on monin tavoin edullista ja ilmaston kannalta se on yksi parhaista liikkumismuodoista. Pyöräily on myös taloudellisesti tasa-arvoinen liikkumismuoto.
Miten oppilaiden pyöräilyä voidaan lisätä Lappeenrannassa myös talvella? Lue tämä raportti.

Posted in Julkaisut, Pyöräilyn edistäminen | Kommentit pois päältä artikkelissa Talvipyöräillen kouluun -projekti, Lappeenranta 2020

Pyöräilijän etiketti

Kokosimme pyöräilijän hyvät tavat pyöräteillä, maanteillä ja poluilla selkeäksi listaksi! Tutustu pyöräilijän etikettiin.

Posted in Julkaisut, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Pyöräilijän etiketti

Trikoo-ohjuksista, tien tukkeista ja raivopyöräilijöistä

Jalankulkijan ohittaminen läheltä, ajoradalla pyöräily, jalkakäytävällä pyöräily, ryhmässä ajaminen sekä tunteiden räiskyvä osoittaminen ovat niitä seikkoja, joille ei pyöräilykeskustelussa monesti ymmärrystä heru. Miksi pyöräilijät toimivat niinkuin toimivat?

Posted in Blogi, Julkaisut, Pyöräilyn edistäminen | Kommentit pois päältä artikkelissa Trikoo-ohjuksista, tien tukkeista ja raivopyöräilijöistä