Viikkolenkit

Viikkolenkeillä noudatetaan seuraavia käytäntöjä, tutustu niihin huolella ennen lenkille osallistumista: ohjaajan ja osallistujan periaatteet LrPyn lenkeillä. Pidimme huhtikuussa -24 tästä asiasta online-tapaamisen. Voit siis katsoa tämän kalvosarjan sisällön luentona täältä.

Muista myös pyöräilijän etiketti.

Seuran viikkolenkkien valikoima on tämä (linkit tarkempiin tietoihin):

Artikkeleja viikkolenkkitoiminnasta:

Tietoa ja taitoa lenkkien osallistujille ja ohjaajille

Tule mukaan viikkolenkkien osallistujien ja ohjaajien infoon. Myös Junnupyöräilyn ohjaajille erillinen info tulossa.

Posted in Junnupyöräily, Viikkolenkit | Kommentit pois päältä artikkelissa Tietoa ja taitoa lenkkien osallistujille ja ohjaajille

Tule ohjaajaksi seuran viikkolenkeille

Haluamme sinut mukaan seuran lenkkien ohjaajaksi ja tarjoamme koulutusta jonka saat kammettua harrastuksesi ja osaamisesi uudelle tasolle. Ilmoittaudu nyt mukaan keväällä alkavan toiminnan ohjaajaksi!

Posted in Toiminta, Viikkolenkit | Kommentit pois päältä artikkelissa Tule ohjaajaksi seuran viikkolenkeille

Sisäpyöräilyt alkaa lokakuun alussa!

Tehokasta, terveellistä ja viihdyttävää. Sitä on sisäpyöräily meidän harkoissa! Sisäpyöräilykausi alkaa lokakuun alussa ja ensimmäinen harjoitusvuoro on sunnuntaina 2.10. Lue lisää sisäpyöräilysivulta.

Posted in Viikkolenkit | Kommentit pois päältä artikkelissa Sisäpyöräilyt alkaa lokakuun alussa!

Kertomuksia viikkolenkeiltä 2022

Tässä artikkelissa kerrotaan 2022 viikkolenkkien kuulumisia.

Posted in 2022, Matalan kynnyksen maastolenkit, Toiminta, Tulokset, Viikkolenkit | Kommentit pois päältä artikkelissa Kertomuksia viikkolenkeiltä 2022

Uudenlaista oppia pyöräilyyn Lappeenrannassa

Lappeenrannan pyöräilykursseilla opit maasto- ja maantiepyöräilyn perusasiat ja saat uskalluksen osallistua yhteislenkeille ja pyöräilytapahtumiin.

Posted in Matalan kynnyksen maastolenkit, Toiminta, Viikkolenkit | Kommentit pois päältä artikkelissa Uudenlaista oppia pyöräilyyn Lappeenrannassa

Ohjaajia, järjestäjiä, puuhaajia .. apuasi tarvitaan!

Kesä tulee ja järjestämme runsaasti toimintaa. Paljon erilaisia pestejä on tarjolla ja tekijät koulutetaan. Ilmoittaudu mukaan!

Posted in Junnupyöräily, kyläpyöräily, Toiminta, Viikkolenkit | Kommentit pois päältä artikkelissa Ohjaajia, järjestäjiä, puuhaajia .. apuasi tarvitaan!

Global Fat Bike Day -yhteislenkki lauantaina 4.12.2021 klo 10:00

Global Fat Bike Day (GFBD) kokoaa läskipyöräilyn harrastajat yhteislenkeille kautta maailman. GFBD:n tarkoituksena on tehdä hauska yhteislenkki parhaille paikailisille poluille hyvässä seurassa – ja tietysti paksuilla renkailla.

Posted in Matalan kynnyksen maastolenkit, Viikkolenkit | Kommentit pois päältä artikkelissa Global Fat Bike Day -yhteislenkki lauantaina 4.12.2021 klo 10:00

Syksyllä tapahtuu: Valolenkki & jäsenkaffet!

Illat pimenee ja ilmat kylmenee. Pyöräily jatkuu! Tule mukaan syksyn tapahtumiin. Valolenkki 18.11. klo 18 Valolenkki on matalan kynnyksen maastolenkki, jolle ovat tervetulleita mukaan kaikki maastopyöräilijät. Seuran jäsenyyttä ei edellytetä ja myös maastopyöräilevät junnut ovat tervetulleita mukaan. Ajettava reitti kulkee…

Posted in Matalan kynnyksen maastolenkit, Muu toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Syksyllä tapahtuu: Valolenkki & jäsenkaffet!