Kisat

Lappeenrannan pyöräilijät ry järjestää  useita pyöräilykilpailuja Lappeenrannan alueella. Willimiesajojen ja Konnunsuon Tempoajojen lisäksi kalenterissa on vuosittain mm. cyclocross- ja Wattbike-kilpailuja. Lisäämme tälle sivulle kilpailuihin liittyvien tiedotteiden lisäksi  jäsenten kisaraportteja.

Tiedotteet

Tulokset – Syksyn 2023 kyläkisakimara

Syksy 2023 kyläkisojen tulokset

Posted in 2023, Kisat, Tulokset | Kommentit pois päältä artikkelissa Tulokset – Syksyn 2023 kyläkisakimara

Syksyn 2023 kyläkisakimara

Perinteinen VPCX eli Väärät Pyörät cyclocross uudistuu ja tänä syksynä järjestämme 3-4 kisaa syys- ja lokakuun aikana. Kisat tulevat olemaan seuraavanlaisia:

Posted in Kisat, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Syksyn 2023 kyläkisakimara

Kauden viimeinen Muukon tempo (24.8) on samalla ”seurojenvälinen”!

Kauden viimeinen torstaitempo Muukossa on samalla viimeinen Maprides cupin osakilpailu sekä rennon vakava ja leikkimielisen tosissaan kisattava ”seurojenvälinen”. Tule mukaan!

Posted in Kisat | Kommentit pois päältä artikkelissa Kauden viimeinen Muukon tempo (24.8) on samalla ”seurojenvälinen”!

Edustusta ja menestystä Ikäluokkien Suomenmestaruukilpailuissa

Viime viikonloppuna ajettiin ikäluokkien SM-kisat Pomarkussa. Lappeenrannan Pyöräilijöiltä oli mukana edustajia kahdessa sarjassa

Posted in 2023, Kisat, Tulokset | Kommentit pois päältä artikkelissa Edustusta ja menestystä Ikäluokkien Suomenmestaruukilpailuissa

Maprides Tempocup 2023- Maantiepyöräilyn aika-ajokisat Kaakkois-Suomessa

Kaakkois-Suomessa ajetaan vuonna 2023 Maprides Tempocup, joka sisältää viisi maantiepyöräilyn aika-ajokilpailua. Kilpailut ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään paikallisten seurojen viikkotempojen iltoina.

Posted in Kisat | Kommentit pois päältä artikkelissa Maprides Tempocup 2023- Maantiepyöräilyn aika-ajokisat Kaakkois-Suomessa

Cyclocross tapahtumat syksyllä 2022

Tule ajamaan ja katsomaan!

24.9 Lauantai Lepola
2.10 Sunnuntai Kimpinen
8.10 Lauantai Monttupuisto Lemillä

Posted in Junnupyöräily, Maasto- ja CX-kisat, Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa Cyclocross tapahtumat syksyllä 2022

Suomen parasta cyclocrossia Myllysaaressa lauantaina 15.10.!

HEL CX Cupia ajetaan tänäkin syksynä Lappeenrannan Myllysaaressa kun kisakiertue saapuu Saimaan rannoille lauantaina 15.10.2022. Tule mukaan kannustamaan ja kokemaan hieno pyöräilytapahtuma!

Posted in Kisat, Maasto- ja CX-kisat | Kommentit pois päältä artikkelissa Suomen parasta cyclocrossia Myllysaaressa lauantaina 15.10.!

Syksyn tapahtumia ja talkoohommia, ilmoittaudu heti!

Tulossa on useita tapahtumia joiden toteuttamisessa tarvitaan juuri sinun apua. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan talkoisiin!

Posted in Kisat, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Syksyn tapahtumia ja talkoohommia, ilmoittaudu heti!