Muu toiminta

Huoltoiltoja, tekniikkaluentoja, valmennukseen ja ravintoon liittyvää opetusta tai mukavaa yhdessäoloa saunomisen merkeissä on jäsenille tarjolla säännöllisesti. Tiedotteet näistä tapahtumista löydät alta.

Jäsenkahvit: Pyöräilytarinoita ja kunniamainintoja

Lappeenrannan pyöräilijät haluaa mahdollistaa jäsenilleen monipuolisia pyöräilyelämyksiä. Yllättävän usein pyöräilyelämyksen täydentää kahvitauko. Lauantaina 19.11.2022 klo 16 koko pyöräilykausi täydennetään kahvitauolla kun, kun kokoonnumme Makea Coffeelle kuulemaan kesän parhaita pyöräilytarinoita. Palkitsemme tilaisuudessa myös kuluneen vuoden aikana ansioituneita seuran jäseniä.

Posted in Muu toiminta, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Jäsenkahvit: Pyöräilytarinoita ja kunniamainintoja

Syksyllä tapahtuu: Valolenkki & jäsenkaffet!

Illat pimenee ja ilmat kylmenee. Pyöräily jatkuu! Tule mukaan syksyn tapahtumiin. Valolenkki 18.11. klo 18 Valolenkki on matalan kynnyksen maastolenkki, jolle ovat tervetulleita mukaan kaikki maastopyöräilijät. Seuran jäsenyyttä ei edellytetä ja myös maastopyöräilevät junnut ovat tervetulleita mukaan. Ajettava reitti kulkee…

Posted in Matalan kynnyksen maastolenkit, Muu toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Syksyllä tapahtuu: Valolenkki & jäsenkaffet!

Kevätleiri 24.-25.4.2021

Päivitys 12.4.: Leiriä ei järjestetä koronatilanteen takia. Palataan kevätleirisuunnitelmiin vuoden päästä talvella -22.

Posted in Muu toiminta, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Kevätleiri 24.-25.4.2021

Kesätyöhaku 15-17 vuotiaille: Ohjaajaksi Junnupyöräilyyn!

Lappeenrannan Pyöräilijät palkkaa tänäkin vuonna nuoria mukaan ohjaamaan viikoittaista Junnupyöräilyä. Haussa on motivoitunut 15-17 vuotias maastopyöräilijä, joka ei arkaile ohjata nuorempiaan maastopyöräilyyn liittyvissä harjoituksissa ja retkillä.

Posted in Junnupyöräily, Muu toiminta, Yhdistys | Kommentit pois päältä artikkelissa Kesätyöhaku 15-17 vuotiaille: Ohjaajaksi Junnupyöräilyyn!

Kahvihetki seuran jäsenille 7.11 klo 16: Ruska2020 ja Matti Ainasojan kisakertomus

Matti Ainasoja ajoi 1945 kilometriä Helsingistä Norjan Vuoreijaan 84 tunnissa ollen ensimmäinen perille ajanut pyöräilijä Ruska2020 tapahtumassa.

Tule mukaan seuran jäsenkahveille kuulemaan Matin kuulumiset kisareissusta!

Posted in Muu toiminta, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Kahvihetki seuran jäsenille 7.11 klo 16: Ruska2020 ja Matti Ainasojan kisakertomus

Lenkkiseuraa Whatsappista

Tässä kutsulinkit maastopyöräilylenkkien ja maantiepyöräilylenkkien junailuun tarkoitettuihin ryhmiin. Rohkeasti mukaan piireihin ja yhteislenkeille!

Posted in Muu toiminta, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Lenkkiseuraa Whatsappista

Kevätleiri 2.-3.5.2020

Päivitys 14.4.: Leiri peruttu! Perusteena on, että vaikka leiri ehkä jotenkin olisikin saatu tämän hetkisten voimassa olevien kokoontumissääntöjen rajoissa tapahtumaan, olisi se kuitenkin ollut vaikeaa ja tämän hetkisen yleisen tahtotilan vastaista. Ensi vuonna sitten isolla porukkalla uusi yritys! Päivitys 17.3.:…

Posted in Muu toiminta, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Kevätleiri 2.-3.5.2020

Lenkkien suunnittelu- ja vetäjien koulutustapaaminen 14.3. klo 12-16.

Tulevana kesänä ryhmälenkkeillään taas maantiellä ja maastossa. Seuran lenkkien osallistujamäärät ovat olleet tasaisessa kasvussa jo usean vuoden ajan ja kasvun myötä on tärkeää, että pystymme takaamaan laadukkaan ja turvallisen toiminnan jokaisella lenkillä. Kokoonnutaan lauantaina 14.3 klo 12-16 Väylän tiloihin Liikekeskus…

Posted in Muu toiminta, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Lenkkien suunnittelu- ja vetäjien koulutustapaaminen 14.3. klo 12-16.