Muu toiminta

Huoltoiltoja, tekniikkaluentoja, valmennukseen ja ravintoon liittyvää opetusta tai mukavaa yhdessäoloa saunomisen merkeissä on jäsenille tarjolla säännöllisesti. Tiedotteet näistä tapahtumista löydät alta.

Kevätleiri 24.-25.4.2021

Päivitys 12.4.: Leiriä ei järjestetä koronatilanteen takia. Palataan kevätleirisuunnitelmiin vuoden päästä talvella -22.

Posted in Muu toiminta, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Kevätleiri 24.-25.4.2021

Kesätyöhaku 15-17 vuotiaille: Ohjaajaksi Junnupyöräilyyn!

Lappeenrannan Pyöräilijät palkkaa tänäkin vuonna nuoria mukaan ohjaamaan viikoittaista Junnupyöräilyä. Haussa on motivoitunut 15-17 vuotias maastopyöräilijä, joka ei arkaile ohjata nuorempiaan maastopyöräilyyn liittyvissä harjoituksissa ja retkillä.

Posted in Junnupyöräily, Muu toiminta, Yhdistys | Kommentit pois päältä artikkelissa Kesätyöhaku 15-17 vuotiaille: Ohjaajaksi Junnupyöräilyyn!

Tavoitteena pitkä pyöräily!

Haaveiletko osallistumisesta pitkän matkan pyöräilytapahtumaan kesällä 2021, mutta olet epävarma, riittääkö pyöräilykunto tai –taidot osallistumiseen?

Järjestämme kevään ja kesän 2021 aikana Tavoitteena pitkä pyöräily -harjoitusryhmän, joka tarjoaa tarvittavat käytännön tiedot ja taidot, tuen kestävyyskunnon harjoittamiseen sekä vertaistukea matkalla kohti pitkän matkan pyöräilyä.

Posted in Muu toiminta, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Tavoitteena pitkä pyöräily!

Kahvihetki seuran jäsenille 7.11 klo 16: Ruska2020 ja Matti Ainasojan kisakertomus

Matti Ainasoja ajoi 1945 kilometriä Helsingistä Norjan Vuoreijaan 84 tunnissa ollen ensimmäinen perille ajanut pyöräilijä Ruska2020 tapahtumassa.

Tule mukaan seuran jäsenkahveille kuulemaan Matin kuulumiset kisareissusta!

Posted in Muu toiminta, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Kahvihetki seuran jäsenille 7.11 klo 16: Ruska2020 ja Matti Ainasojan kisakertomus

Lenkkiseuraa Whatsappista

Tässä kutsulinkit maastopyöräilylenkkien ja maantiepyöräilylenkkien junailuun tarkoitettuihin ryhmiin. Rohkeasti mukaan piireihin ja yhteislenkeille!

Posted in Muu toiminta, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Lenkkiseuraa Whatsappista

Kevätleiri 2.-3.5.2020

Päivitys 14.4.: Leiri peruttu! Perusteena on, että vaikka leiri ehkä jotenkin olisikin saatu tämän hetkisten voimassa olevien kokoontumissääntöjen rajoissa tapahtumaan, olisi se kuitenkin ollut vaikeaa ja tämän hetkisen yleisen tahtotilan vastaista. Ensi vuonna sitten isolla porukkalla uusi yritys! Päivitys 17.3.:…

Posted in Muu toiminta, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Kevätleiri 2.-3.5.2020

Lenkkien suunnittelu- ja vetäjien koulutustapaaminen 14.3. klo 12-16.

Tulevana kesänä ryhmälenkkeillään taas maantiellä ja maastossa. Seuran lenkkien osallistujamäärät ovat olleet tasaisessa kasvussa jo usean vuoden ajan ja kasvun myötä on tärkeää, että pystymme takaamaan laadukkaan ja turvallisen toiminnan jokaisella lenkillä. Kokoonnutaan lauantaina 14.3 klo 12-16 Väylän tiloihin Liikekeskus…

Posted in Muu toiminta, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Lenkkien suunnittelu- ja vetäjien koulutustapaaminen 14.3. klo 12-16.

Peruttu: Juttutuokio la 4.4.: kisamiesten tarinoita takavuosilta.

Päivitys 17.3: tilaisuus peruttu. Lauantaina 4.4. kokoonnutaan klo 15:00 Makea Coffeen tiloihin Kauppakeskus Armadaan kuulemaan seuran toiminnassa mukana olleiden kisaajien tarinoita takavuosilta. Risto Kuusinen muistelee 70- ja 80-lukujen maantiepyöräilykokemuksia ja Aki Suurkuukka valottaa vuosituhannen vaihteen kisa-aikoja. Seuraa tarjoaa Makean laadukkaat…

Posted in Muu toiminta, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Peruttu: Juttutuokio la 4.4.: kisamiesten tarinoita takavuosilta.