LrPy:n koronatiedote

Tammikuu 2023

Seuran toiminta pyörii normaalisti.

Tammikuu 2022

Päivitetty 21.1.2022: Sisäharjoittelu peruttu 20.2 asti. Kevätleirin järjestelyt aloitetaan toivoen, että pystymme sen järjestämään, viikkolenkeistä ja Junnupyöräilystä päätämme myöhemmin.


12.4.2021

Kevättalven ja kevään vakavan koronatilanteen takia sisäharjoittelua ei olla tänä vuonna aloitettu. Myös suunnitteilla ollut kevätleiri perutaan. Viikkolenkkien ja Junnupyöräilyn aloitukseen valmistaudutaan siten, että toiminta alkaisi kesäkuun alusta.


2.12.2020: Etelä-Karjala kiihtymisvaiheessa, toimintaa peruttu

Etelä-Karjalan epidemiatilanne on kiihtymisvaiheessa. Lappeenrannan Pyöräilijät noudattaa Tilannekuvaryhmän ohjeita ja sisäharjoitukset perutaan vuoden loppuun asti.


Epidemian toinen aalto syksyllä ja talvella 2020-2021 (19.10.2020)

Seuran talvikauden toimintaa ovat sisäharjoitukset kuntokeskus Lehmuksessa sekä muut mahdolliset jäsenille tapahtumat. Toistaiseksi harjoituksia ja muita ilmoitettuja tapahtumia järjestetään normaalisti. Jos Lappeenrannan tai Etelä-Karjalassa koronatilanne siirtyy kiihtymis- tai levieämisvaiheeseen, tehdään uusia linjauksia toiminnan suhteen ja tarvittaessa perutaan toimintaa määräajaksi.

Kaikessa toiminnassa huomioidaan yleiset toiminta- ja käyttäytymisohjeet käsihygieniaan ja turvaväleihin liittyen. Flunssaoireisena toimintaan osallistuminen on kielletty.


Koronavirusepidemian vaikutus Lappeenrannan Pyöräilijöiden toimintaan (13.3.2020)

Lappeenrannan Pyöräilijät seuraa koronavirusepidemiaan liittyvää tiedottamista ja noudattaa toiminnassaan Suomessa annettuja yleisiä toimintaohjeita tartuntojen ehkäisemiseksi.

Hallituksen suositukset

Suomen hallituksen linjauksissa 16.3 rajoitetaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Linjaukset ovat voimassa 13.5 asti ja koskevat Lappeenrannan Pyöräilijöiden toimintaa.

Seura peruuttaa kaikki yli 10 hengen tapahtumansa 13.5 asti ja harkitsee sitä myöhempien tapahtumien peruuttamista tapaus- ja tapahtumakohtaisesti. Asiasta tiedotetaan nettisivuilla ja facebook-sivuilla.

Tartuntojen ehkäiseminen

Lappeenrannan Pyöräilijät ry:n johtokunta pyytää kaikkia seuran tapahtumiin osallistuvia huomioimaan seuraavat toimintaohjeet:

  • Flunssaoireisena osallistuminen seuran tapahtumiin on kielletty.
  • Jokaisen osallistujan tulee pitää tehostetusti huoli käsihygieniasta ja oikeaoppisesta yskimisestä, ohjeet THL sivuilla.
  • Tervehtimisen yhteydessä ei toistaiseksi kätellä.
  • Jokaisen tulee keskittyä riskiryhmien, eli iäkkäiden ja perussairaiden suojelemiseen tartunnalta.

Seuran käynnissä oleva- ja tuleva toiminta

Seuran toiminta on listattu artikkelissa ”Seuran tapahtumat ja toiminta 2020”. Käynnissä olevaa ja lähiajan tulevaa toimintaa ovat

Tilanteen muuttuessa tietoa päivitetään tälle sivulle.

Arkipyöräily on erinomainen liikkumismuoto!

Vaikka virusepidemia vaikuttaa ja vaikeuttaa monia toimintoja ympärillämme, ei pyöräilyn tarvitse loppua. Pyöräily on erinomainen kulkumuoto myös tämän epidemian kannalta: pyöräilyväylillä on tartuntaturvallista liikkumistilaa ja raikasta ilmaa tarjolla yllinkyllin!