#kyläpyöräily2020


Kyläpyöräily on rento koko perheen pyöräilytapahtuma, jossa jokainen voi itse vapaasti valita reittinsä ja matkansa. Lappeenrannan pyöräilijät ja kylien kyläyhdistykset haluavat olla osaltaan tarjoamassa iloista ja kaikille sopivaa aktiviteettia myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.


Vuoden 2020 toinen Kyläpyöräily ajetaan 30.8.2020 koronatilanteeseen sopivin järjestelyin.


Tämän kevään kyläpyöräilyssä perinteiset mehupisteet ja niiden nimilistat korvataan hyödyntämällä yhteisöpalvelu Instagramia, johon pyöräilijät ottavat kuvia viikonlopun aikana kiertämistään kyläpyöräilykylistä. Näin vältetään merkintäpisteillä aiheutuvat kokoontumiset. Myös tapahtuma-aikaa on pidennetty koko viikonlopun mittaiseksi, joka osaltaan luo väljyyttä kuvauspaikoille.

 #kyläpyöräily2020 osallistujaohje:

  1. Jos sinulla ei vielä ole Instagram sovellusta, lataa se sovelluskaupastasi ja luo tunnukset
  2. Suunnittele reitti: kyläpyöräilyyn kuuluvien kylien lista ja kartta löytyvät Lappeenrannan pyöräilijöiden verkkosivuilta
  3. Polkaise kylille 30.8.2020
  4. Ota kuva itsestäsi tai pyörästäsi kaikissa vierailemissasi kylissä. Parhaat kuvauspaikat on merkattu kyliin ”Kyläpyöräily” kyltein. Vältetään kuitenkin ruuhkia.
  5. Ajopäivän jälkeen kokoa kaikki kyläkuvat yhteen postaukseen ja muista käyttää aihetunnistetta #kyläpyöräily2020
  6. Lisää halutessasi mukaan myös tarina kyläpyöräilypäivästäsi ja aihetunnisteet #lprpyöräilijät #icyclelpr
  7. Kaikkien aihetunnistetta käyttäneiden kyläpyöräilijöiden kesken arvotaan tuotepalkintoja
  8. Tapahtuman jälkeen voit ihastella muiden kuvia ja tarinoita etsimällä niitä Instagramin hakutoiminnolla ja tapahtuman aihetunnisteella #kyläpyöräily2020

Noudatathan tapahtumaan osallistuessasi erityistä huolellisuutta välttämällä kokoontumisia kuvauspaikoilla, huolehtimalla hyvästä hygieniasta tien päällä ja luonnollisesti jäämällä kipeänä kotiin.

Nautitaan pyöräilystä turvallisesti myös poikkeuksellisina aikoina.

Löydät kylien kuvaukset ja sijainnit kartalla Kyläpyöräilyn nettisivulta.

Tervetuloa kyläpyöräilemään!