Maanantain maantielenkkien 2020 yhteenvetoa


10.8. 15 ajajaa starttasi maanantailenkille ja 4 ajajaa matalan kynnyksen maantielenkille. Reitti kulki Siparin ja Törölän kautta Merenlahdelle, matalan kynnyksen porukka tuli Törölästä suoraan takaisin. Tuulista oli, mutta lämmintä.


27.7. Yhteensä 23 ajajaa ajoi kahdessa ryhmässä Rakuunamäeltä, Myllymäen kautta Kasukkalaan ja Vainikkalaan sitten Simolan kautta takaisin Lappeenrantaan.

Lähtökuopissa (kuva Kari K)

20.7 13 kuskia pyöritteli tyynessä kesäillassa kampia Lemille, Risulahteen ja rinnakkaistietä takaisin. Yksi rengasrikko tuli Kotalahden takamaastoissa: rengas vaihdettiin huolellisesti ja varmuuden vuoksi pariin kertaan. Samalla vaihtaja sai runsaasti hyviä neuvoja vieressä päivystävältä porukalta.


13.7. paikalla 28 ajajaa hyvässä kesäsäässä (vältyttiin sadekuuroilta). Kahdessa ryhmässä ajettiin Mattilan kautta Hartikkalaan , Mustolaan, Konnunsuolle, Ravattilaan, Partalaan ja takaisin Lappeenrantaan.

Kimmo ottaa porukan haltuun (kuva Kari K)

6.7 maanantailenkille starttasi 16 ajajaa. Lisäksi matalan kynnyksen maantielenkille lähti 5 ajajaa. Perusryhmä ajoi Vehkataipaleen kautta Sarviniemeen, mistä palattiin Taipalsaaren kautta Lappeerantaan. Matalan kynnyksen ryhmä ajeli Siparin ja Hanhikempin kautta opetellen samalla maantiepyöräilyn ajotekniikkaa ja ryhmäajon alkeita. Kokeiltiinpa matkalla myös puhjenneen renkaan vaihtamista. Kova oli tuuli oli ajajien seurana, sääennusteen mukaan 9 m/s ja puuskissa vielä paljon enemmän.


29.6. ensimmäinen maanatailenkki ja paikalla heti 25 ajajaa. Tänä vuonna seuran yhteislenkit alkoivat poikkeuksellisesti vasta viikolla 27. Ryhmä jaettiin kahteen osaan ja reitti Lemin kautta Kotalahteen, Risulahteen ja Rinnakkaistietä takaisin Lappeenrantaan.

Lähtövalmiina (kuva Juha Kähö)