Pyöräilyviikko 2019: aamukahvia, Spring party ja paljon muuta!

Valtakunnallinen  Pyöräilyviikko järjestetään tänä vuonna 4.-12.5.

Pyöräilyviikon aikana seuran jäseneksi liittyneet ovat automaattisesti mukana hienon pyörän arvonnassa, liity siis jäseneksi! Vanhat jäsenet voivat liittyä mukaan arvontaan Pyöräliiton sivuilla. Palkintona on kevytkulkuinen ja seitsemän vaihteinen Tunturi Aura. Se on elementissään arkiajossa.  Lohdutuspalkintoina on jaossa 5 kpl XLC:n monitoimityökaluja.


Lappeenrannan Pyöräilijät on mukana järjestämässä viikon toimintaa ja arkipyöräilijän kannattaa pyyhkiä talven pölyt pyörästä viimeistään tuolloin. Viikon tapahtumat:

Aamukahvit työmatkapyöräilijälle

Tiistaina 7.5 klo 6:30 – 8:30 tavataan Marian aukiolla. Seura tarjoaa työmatkapyöräilijälle aamukahvit, kurvaa siis työmatkallasi sitä kautta!

Pyöräparaati

Lauantaina 11.5. klo 10:00 Rakuunamäeltä, Ehrnhroothin aukiolta Rakuunakiven luota. Kutsumme kaikki pyörällä liikkujat, lapset ja aikuiset, pyörän väriin, kokoon, malliin tai tyyliin katsomatta, mukaan Pyöräparaatiin. Ajamme näyttävänä ryhmänä lyhyen reitin Marian aukiolle Spring Party tapahtumaan, minne saavumme 10:30. Pyöräparaatin osallistujat saavat Lappeenrannan Kaupungin tarjoaman ilmaisen jäätelön Marian Aukiolla.

Spring Party

Lakes ry:n järjestämä Spring Party valtaa Marian Aukion ja Oleksin lauantaina 11.5 klo 10 alkaen. Seuramme on mukana tapahtumassa ohjaamassa lasten ajotaitorataa, tekemässä pikahuoltoja fillareihin ja esittelemässä tulevan kesän toimintaa. Erityisesti perheen pienemmät fillareineen ja potkupyörineen ovat tervetulleita mukaan!

Lisäksi Pyöräilyviikon aikana aloitetaan seuran viikkolenkit, junnupyöräily ja pidetään maantiepyöräilyn kevätleiri.