Maantiepyöräilyn kevätleiri 4.-5. toukokuuta 2019

Seuran maantiepyöräilyn kevätleiriperinne saa tänä vuonna jatkoa “kotileirin” merkeissä 4. – 5.5.2019! Leiri antaa hyvä alun maantiepyöräilykaudelle, olitpa kokenut konkari tai vasta maantiepyöräilystä kiinnostunut aloittelija. Kannustamme varsinkin vasta-alkajia mukaan leirille, sillä leiri on erinomainen tilaisuus ottaa haltuun maantiepyöräilyn perusteita ja madaltaa kynnystä lähteä mukaan kesän viikkolenkeille ja pyöräilytapahtumiin.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu leirille 30.4. mennessä (ja mieluiten mahdollisimman pian) lähettämällä viesti osoitteeseen mattipesu@gmail.com. Kerro viestissä oletko aloittelija vai jo kokenut maantiepyöräilijä ja/tai ryhmäajaja, jotta osaamme pohtia ryhmäjakoja jo ennakkoon. Majoitusvaraukset Hotelli Lappeeseen 20.4 mennessä (lisätietoa kohdassa Hinta).

Leirin ohjelma:

Lauantai 4.5.

10:00    Avaus ja juttutuokio Hotelli Lappeella (Rakuuna Banquet)
11:00    Lounas (Rakuuna Banquet, Rosson listalta, omakustanne).
11:30   Jonne Mustosen valmennusluento (kokonaisrasitus) jonka jälkeen varusteiden ja vaatteiden vaihto ja siirtyminen pyörillä Pyöräliike varustamolle
12:30    Pyöräliike Varustamo:  Pyöräliikkeen varuste-esittely
13:00    Lenkit (pituus, kesto ja nopeus säädetään kaikille sopivaksi): Kokeneilla pitkä lenkki n. 4-5h (Vetäjänä __ ). Aloittelijoilla fillarin säätötuokio ja ajotekniikan & ryhmäajotekniikan oppitunti + lenkki (Vetäjä Matti Pesu).
18:00    Saunailta Lappeessa
19:00    Illallinen (omakustanne, paikka tarkentuu)

Sunnuntai 5.5

08:00-   Aamiainen Hotelli Lappee (Rakuuna Banquet)
09:30    Lämmittely pyöräilyvarusteissa Hotelli Lappeen edustalla (Vetäjänä Janne Aumakallio)
10:00    Lenkki (pituus, kesto ja nopeus säädetään kaikille sopivaksi)
15:00    Leirin lopetus, Peseytymismahdollisuus hotelli Lappee saunatiloissa
(15:00-   Optio: Kaakkois-Suomen pyöräilyseura-aktiivien tapaaminen (Rakuuna Banquet) Iltapäiväkahvit ja purtavaa) siirretty myöhemmin järjestettäväksi

Hinta:

Lappeenrannan Pyöräilijät tarjoaa ohjelman, lauantain saunaillan ja sunnuntain aamiaisen jäsenilleen. Lauantain lounas ja illallinen ovat omakustanteisia.

Muilta paikkakunnilta saapuville on neuvoteltu Hotelli Lappeeseen majoitustarjous:
76 €/1hh, 86€/2hh.  Huoneet pitää varata ja maksaa itse. Huonehinnat ovat vapaa-ajan matkustuksen hintoja, joista ei voi kerryttää S-card-etuja.
Varaukset suoraan hotellista reception.lappee@sok.fi / p. 010 762 1000, varausta tehdessä mainittava kiintiötunnus ”26764156, Maantiepyöräilyn kevätleiri”. Majoituskiintiö tällä hinnalla on auki 20.4 asti jonka jälkeen hotellilla normaali hinnasto.

Hotellissa majoittuville LrPy:n ei-jäsenille ei tule lisäkustannuksia saunaillasta tai aamiaisesta.

Jos et ole LrPy jäsen, etkä majoitu Hotelli Lappeessa veloitetaan leiristä 20€.

Varustus:

Maantiepyörä, kypärä, säähän sopiva ajovaatetus. Kysy seuran lainamaantiepyöriä ja Pyöräliike Varustamon demo-pyöriä lainaan jos oma pyörä puuttuu tai haluat testata uutta laitteistoa!

Lisätiedot:

Lisätiedot mattipesu@gmail.com, 0405340455.