#Pyöräilytalvi: valojen testausta ja maastopyöräilyä pimeässä!

Pyöräliiton #Pyöräilytalvi-viikko on nyt 16.–20.11.2020. Viikon aikana levitetään sanaa siitä, että vaikka talvi tulee, ei pyöräilyn tarvitse loppua. Pyöräilykautta ei ole, on vain erilaisia pyöräilykelejä. Pyöräily ei talvellakaan ole mitenkään erikoista tai vaativaa, kuten ei ole talvella käveleminenkään. Päinvastoin – pyöräily on nopein ja hauskin tapa liikkua myös lämpötilan pudottua ja päivien pimennyttyä.

Millaiset valot pyöräilijä tarvitsee?

Erilaisten pyöränvalojen tarjonta on kattavaa ja valomalleja on paljon erilaisia. Hinnatkin vaihtelevat muutamasta eurosta satoihin euroihin. Millainen valo pyöräilijän tulisi siis hankkia? Milloin kannattaa satsata kalliimpaan valoon ja mihin ominaisuuksiin tulisi kiinnittää huomiota? Mitä valojen käyttämisessä tulisi huomioida?

Pyöräilijän valot: tutustu & testaa ja vertaa -tapahtumassa tuomme näytille ja testattavaksi ison joukon erilaisia pyöränvaloja eri hintaluokista. Esittelemme samalla valojen ominaisuuksia valotehosta optiikkaan ja kiinnittämisestä ladattavuuteen.

Tule paikalle valaistumaan, juodaan samalla kahvit! Fillarilla paikalle saapuneet saavat polkupyöräänsä Pyöräliiton lahjoittaman takavalon.

Aihe: Pyöräilijän valot: tutustu & testaa ja vertaa!
Paikka: Lappeenranta, Keskuspuisto, joka myös nimellä Kirkkopuisto tunnetaan (Marian kirkon vieressä)
Aika: 18.11.2020 klo 16-19

#Pyöräilytalvi-viikolla myös pyöräillään, pimeässä tietysti!

Lappeenrannan Pyöräiljät järjestää #Pyöräilytalvi-viikon kunniaksi matalan kynnyksen maastolenkin kaikille maastopyöräileville ja maastopyöräilyn aloittamisesta kiinnostuneille. Lenkki ajetaan helpoilla, mutta pimeillä poluilla rauhallista vauhtia. Osallistuja tarvitsee mukaan maastopyörän, kypärän, hyvät pyöränvalot, juomapullon ja säähän sopivan vaatetuksen. 

Aihe: Matalan kynnyksen maastolenkki pimeällä
Lähtöpaikka: Rakuunamäki, Adolf Ehrnroothin aukio
Aika: Torstai 19.11.2020 klo 18:00, kesto n. 2 tuntia.
Järjestäjä: Lappeenrannan Pyöräilijät ry