Naisten maantiepyöräilyn tutustumislenkit 2018

Edit: 3.5.2019 Tämä artikkeli arkistoidaan. Vuoden 2019 tiedotus eri sivulla.

 

Edit 7.8.  Naisten maantiepyöräilyn tutustumislenkeille on ollut kysyntää ja ne saavat jatkoa vielä elokuussa maanantaisin klo 18 lentokentän voitelukopilta 13.8. alkaen. Vetäjänä 13.8. ja 20.8. Mailis Heinonen ja 27.8. joku muu. Tervetuloa mukaan!

Maantiepyöräilyn suosion on viime vuosina kasvanut kovasti ja uusia lajin harrastajia on paljon. Ryhmässä ajaminen on merkittävä ja miellyttävä osa harrastusta, mutta moni kokee ryhmään mukaan tulemisen haastavaksi.

Lappeenrannan Pyöräilijät järjestää nyt naisille tarkoitettuja tutustumislenkkejä, joilla matka on lyhyt ja vauhti on hidas. Tule mukaan, tutustutaan ja totutellaan maantiepyörään ja rentoon ryhmässä ajamiseen.


Kenelle: Maantiepyöräilyn vasta-alkajille, jotka haluavat oppia pyöräilyn tekniikkaa, ryhmäajoa tai muuten vain nauttia yhdessä ajamisen riemusta.
Kesto/matkan pituus: Noin 20-30 km, riippuen säästä sekä ajajien toiveista. Lenkit ovat rauhallisia, eikä ketään jätetä, vauhti pidetään ns. heikoimman mukaan.
Vaativuustaso: helppo, soveltuu hyvin aloittelijoille ja vasta-alkajille.
Aloituspaikka ja aika: Lentokentän voitelukoppi maanantaisin 21.5. alkaen klo 18.00
Tarvittavat varusteet: maantie-, tai cyclocross –pyörä, kypärä, juotavaa.
Ohjaaja: Mailis Heinonen 040-7469891

Seuran jäsenyys ja lenkkien hinta: Lenkit ovat ilmaisia ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Toivomme seuraan liittymistä  toiminnan kannattamiseksi, seuran jäsenmaksu 25 €.