Kesätöitä tarjolla!

Lappeenrannan pyöräilijät tarjoaa kahdelle 15-17 vuotiaalle liikunnalliselle nuorelle kesätöitä junnupyöräilyn apuohjaajana kesällä 2017.

image1_mattila
Tehtävässä henkilö ohjaa 7-12-vuotiaita lapsia maastopyöräilyharjoituksissa yhdessä aikuisen vastuuvetäjän kanssa. Harjoitukset ovat eri puolilla Lappeenrantaa keskiviikkoisin klo 18-20 (1.5-30.9 välisenä aikana) ja lisäksi ohjelmaan kuuluu muutamia muina aikoina tapahtuvia retkiä ja muita tapahtumia. Harjoituksissa tehdään pyöräilyn ajotekniikkaharjoituksia, ajetaan lenkkejä, tutustutaan liikennesääntöihin sekä erilaisiin pyöräilylajeihin. Tehtävään kuuluu myös harjoitusten ja toiminnan suunnittelua yhdessä vastuuvetäjän kanssa. Junnupyöräilyn ohjelman näet seuran sivuilta.

Hakijan tulee olla reipas, aktiivinen ja liikunnallinen nuori joka osaa ajaa pyörällä sekä tykkää ohjata ja opastaa nuorempia pyöräilijänalkuja. Maastopyöräilykokemus luetaan eduksi mutta tärkeintä on halu, taito ja motivaatio liikunnan ohjaamiseen. Hakijalla täytyy olla oma maastopyörä.

Seura perehdyttää työntekijät pyöräilynohjaamisen perusteisiin ja hakijan omat toiveet ja ideat huomioidaan tehtävän tarkemmassa määrittelyssä joka tehdään yhdessä valitun hakijan kanssa.

Peruspalkka on 400€ ja palkan maksaa OP-pankki.

Työnhaku tapahtuu OP-pankin sivujen kautta 1.5 mennessä!

Lisätietoja Lrpy:ssä antaa Matti Pesu (mattipesu(a)gmail.com) ja OP:ssa Tarja Varis (tarja.varis(a)op.fi).