Jäsenkahvit: Pyöräilytarinoita ja kunniamainintoja

Lappeenrannan pyöräilijät haluaa mahdollistaa jäsenilleen monipuolisia pyöräilyelämyksiä. Yllättävän usein pyöräilyelämyksen täydentää kahvitauko. Lauantaina 19.11.2022 koko pyöräilykausi täydennetään kahvitauolla, kun kokoonnumme Makea Coffeelle kuulemaan kesän parhaita pyöräilytarinoita. Palkitsemme tilaisuudessa myös kuluneen vuoden aikana ansioituneita seuran jäseniä.

Kaikki pyöräilystä kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle. Seura tarjoaa 30 ilmoittautuneelle jäsenelle kahvit ja pienet syömiset, muista siis ilmoittautua mukaan!

Paikka: Makea Coffee, Kauppakatu 31, Kauppakeskus Armada.

Aika: Lauantai 19.11.2022 klo 16:00

Ohjelma:

  • Vuonna 2022 ansioituneiden seuran jäsenten palkitseminen
  • Henk Leermakers: Alankomaiden mies vuoren seinällä Italiassa.
    • Henk osallistui syyskuussa Italian Trentossa ajettuihin UCI Gran Fondo maailmanmestaruuskisoihin. Sunnuntaina 18.9 ajettu kilpailu ei ollut mikään sunnuntaiajelu: reitti oli todella jyrkkä ja paikalle oli kutsuttu maailman parhaat pyöräilijät. Miten Henk pääsi mukaan kilpailuun ja miten ajo lopulta sujui, sen kuulemme tässä puheenvuorossa.
    • Tietoa Gran Fondo-kilpailusta.
  • Tuukka Kirsi: 2000 kilometrin läpileikkaus syksyistä Suomea.
    • Tuukka osallistui Ruska2022-pyöräilyyn syyskuussa. Tapahtuman reitti kulki tänä vuonna Imatralta Kilpisjärvelle Puolangan, Naruskan ja Kalmakaltion kautta. Tuukan jotos oli pitkä, märkä ja haastava. Tässä puheenvuorossa kuulemme lisää siitä, millaiselta Ruska näytti ja tuntui pyörän ohjaamosta katsottuna.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tämän lomakkeen kautta, tietoa käytetään tarjoilujen mitoittamiseen.

Haluatko mukaan, muttet ole seuran jäsen? Se on helposti autettu! Liity seuran jäseneksi, saat loppuvuoden jäsenyyden ilmaiseksi ja katsellaan niitä jäsenmaksuja sitten keväämmällä :).