Willimiesajot (23.7.2016 – 24.7.2016).

 

Lappeenrannan Pyöräilijät ry järjestää 23.7.-24.7.2016 kahden päivän pyöräilytapahtuman Rakuunamäellä.

Lauantaina kansallisen tason kärkikuskit ottavat mittaa toisistaan Suomen hienoimmalla korttelireitillä Lappeenrannan Rakuunamäen ympäristössä. Sunnuntaina maantiepyöräilyn riemuihin pääsevät tutustumaan kaikki pyöräilyn ystävät aina kilpapyöräilijöistä nautiskelijoihin. 135 kilometrin reitti tarjoaa monenlaista maisemaa: kaupunkia Lappeenrannassa, taajamaa Lemillä, Savitaipaleella ja Taipalsaarella, sekä upeita maalaisteitä. Reitin huipentavat kauniit loppukilometrit Saimaan keskellä sekä korttelimainen loppu Lappeenrannan Rakuunamäelle.

Lauantaipäivä tarjoaa oivan mahdollisuuden kaupunkilaisille tutustua kilpapyöräilyyn. Tarkoitus on järjestää ennen kortteliajoa lapsille tarkoitettu kirikilpailu.

Tapahtumalla on oma webbisivu www.willimiesajot.com ja facebook sivu www.facebook.com/willimiesajot. Käy tykkäämässä niin pysyt ajantasalla.

Tapahtuma ei tule onnistumaan ilman talkoolaisia. Joskus on oma vuoro järjestää toiselle mukava pyöräilykokemus ja ehkä sinunkin vuoro on nyt. Tehtäviä on kaikenlaisia: huoltopisteellä ja maalissa juomien ja ruoan jako; liikenteenohjaus; tekninen huolto; kilpailukeskuksessa toimistotyöt jne. Seuraavan linkin kauttawww.willimiesajot.com/talkoisiin pääset ilmoittautumaan talkoolaiseksi. Voit myös lähettää sähköpostia suoraan willimiesajot@gmail.com osoitteeseen.

Webbisivu : www.willimiesajot.com 

Talkoisiin : www.willimiesajot.com/talkoisiin (tai valitse valikossa ”Talkoisiin”)

Sähköposti : willimiesajot@gmail.com

Facebook : www.facebook.com/willimiesajot