Willimiesajot 2018

Lappeenrannan Pyöräilijöiden ja Motion Finland ry:n järjestämä Willimiesajot ajetaan tulevana kesänä Lappeenrannassa 21.-22. heinäkuuta.

oksanen_pieni_5A5A0591

Lauantaina 21.7:

Willimieskortteli. Kansallisen tason kärkikuskit ja ulkomaiset haastajat ottavat mittaa toisistaan Suomen hienoimmalla korttelireitillä. Näyttävä ja vauhdikas korttelikilpailu on yleisöystävällinen ja tunnelmaltaan maamme parhaimmistoa. Mukana myös juniorit ja naiskilpailijat.

Sunnuntaina 22.7

Saimaa Road Race. 135 kilometriä eteläkarjalaista maantietä. Kaunis ja turvalliseksi tehty reitti tarjoaa monenlaista viihdykettä ja maisemaa. Haastetta tuovat vaihtelevat maastot ja kaksi hiekkatieosuutta.

Lappeenrannan Energia retkiajo. Kaikille pyöräilijöille sopiva 81km pitkä retkipyöräily. Reitti sisältää sekä kevyen liikenteen väylää, että maantietä, mutta hiekkatietä ei ole. Matkaan voi lähteä millaisella pyörällä ja varustuksella vaan, kypärä on kuitenkin pakollinen varuste.

Molempina päivinä Tapahtumakeskus.

Willimiesajot ei ole pelkästään kilpailijoiden tapahtuma, vaan yleisöä hemmotellaan Rakuunamäen tapahtumakeskuksessa ja Liisankadun yleisöalueella mm. kahviolla, sekä ruoka- ja myyntikojuilla. Ennen ja jälkeen kilpailutapahtumien on mahdollisuus tutustua pyöräilyjoukkueiden toimintaan ja kalustoon. Todellista liikunnan riemua nähdään lauantaina maksuttomassa lasten kirikilpailussa, jossa kaikki osallistujat palkitaan.

Toivomme kaikkia pyöräilyn ystäviä mukaan tapahtumaan, talkooväeksi ja osallistujaksi. Molemmat roolit mahtuvat hyvin tähän Suomen parhaaseen pyöräilytapahtumaviikonloppuun!

Katsasta lisätiedot ja ilmoittaudu talkoisiin ja osallistujaksi tapahtuman nettisivuilla.