VPCX Etelä-Karjala kisat syksyllä 2018

Lappeenrannassa ajetaan tänäkin syksynä rentoja ja kaikille avoimia cyclocross-kisoja. Voit osallistua maasto- tai cyclocrosspyörällä. Kisoista tiedotetaan myös fb-ryhmässä.

Kisoissa ajetaan lasten lähdöt. Kaikkien kolmeen tai useampaan kisaan osallistuneiden alle 16 vuotiaiden junnujen kesken arvotaan Pyöräliike Varustamon lahjoittama Specialized Men’s Pitch 650b maastopyörä! Lisäksi junnujen kesken arvotaan 60€ lahjakortti Pyöräliike Varustamoon ja kiipeilylahjakortti BoulderSaimaan kiipeilykeskukseen koko perheelle (kaksi aikuista + kolme lasta).

Lappeenrannan Pyöräilijät ei ole aikuisten kisojen järjestäjä. Kisat järjestetään paikalle ilmaantuvien pyöräilijöiden toimesta ja jokainen osallistuu kisoihin omalla vastuulla. Aikuisten kisat muodostavat cupin, jonka pääpalkintona on Pyöräliike Varustamon tarjoama Retul bike fit palvelukokonaisuus!

Ajat ja paikat:

Mattila su 9.9.

Kimpinen la 29.9.

Lepola la 13.10

Myllysaari la 27.10

 

Linnoitus la 10.11

Idän CX-kauden päättävä ajotapahtuma järjestetään Lappeenrannan linnoituksessa 10.11! Lähtö ja maalialue Lappeenrannnan kesäteatterilla. Parkkitilaa linnoituksen tien varressa.

AJOPÄIVÄN AIKATAULU / TIMETABLE:
Klo 11:00 Reitti merkattu ja mahdollisuus ilmoittautua junnulähtöön / Junior sign in
Klo 11:15 Yhteinen tutustumiskierros junnujen reittiin / Guided round for juniors
Klo 11:30 Junnusarjan (alle 16v) lähtö. Kesto noin 15-20 min. / Junior start (15-20min).

Klo 12:15 Mahdollisuus ilmoittautua päälähtöön ja yhteinen tutustumiskierros päälähdön reittiin. / Sign in for main start and guided test round for main start
Klo 12:30 Päälähtö (naiset&miehet). Ajoaika noin 50-60 min. / Main start (50-60min).

RATA:
Jos Myllysaari oli tasaista, niin täällä otetaan vahinko takaisin ja hyödynnetään linnoituksen vallien tarjoamat korkeuserot tehokkaasti! Luvassa on siis hyväkuntoisia suosivaa (😉) ajettavaa. Rata on pääosin nurmi- ja kivituhka/hiekkapintaista. Mukaan mahtunee pari jyrkempää mäkeä ja viistorinneosuutta eli pitävähkölle nappularenkaalle saattaa olla kysyntää varsinkin sateen sattuessa! Ratalinjaus on muuttunut hieman viimevuodesta ja Katariinankatua ei tällä kertaa ylitetä ollenkaan, vaan rata pysyttelee Pallonlahden puolella koko ajojen ajan.

TALKOOVÄKI:
Aloitan radan merkkauksen klo 9.30 ja mieluusti saa liittyä seuraan jos suinkin pääsee! Merkattavaa on jonkin verran eli talkooapu tulee tarpeeseen.
Lisäksi perinteiseen tapaan päälähdön ajanottajaa kaivataan klo 12:30-13:30. Itse voin tehdä listat valmiiksi ja opastaa Webscoreriin.

Valokuvaaja olisi superkiva!

TARPEISTO:
Kari: Merkkaustikkut ja keilat sekä numerot, ratanauhat ja esteet.
Henk: Lehmänkello ja kierrostaulu?
Tuomo: Ajanottovälineet ja mielikuva radasta

Tervetuloa mukaan nauttimaan idän cyclocross menosta viimeistä kertaa tällä kaudella!