Tule tutustumaan BMX- ja temppupyöräilyyn!

Etelä-Karjalan paikkakunnille on viime vuosina rakennettu lukuisia pump track-ratoja, jotka toimivat mahtavina harrastuspaikkoina erilaisilla pyörillä ajaville harrastajille. Ratoja on mm. Lappeenrannan Huhtiniemessä, Imatran Karhumäellä, Ruokolahden Rasilassa ja Saaren keskustassa.

Erityisen hyvin pump track radat palvelevat BMX-pyöräilijää.

Freestyle BMX on BMX-pyörillä ajettava laji, missä hypitään ja tehdään erilaisia temppuja radoilla, rampeilla sekä muita esteitä hyödyntäen.

Tule tutustumaan Freestyle BMX-pyöriin ja -pyöräilyyn!

Lappeenrannan Huhtiniemen (Pelitie 36) skatepark-ja pumptrack-radalla järjestetään lauantaina 19.8 klo 11 – 13 BMX-temppupyöräilytapahtuma. Testattavana on erikokoisia laadukkaita BMX-pyöriä, joita pääsee vapaasti kokeilemaan. Paikalla on myös lajin harrastajia, jotka näyttävät lajiin liittyviä temppuja ja tekniikoita sekä kertovat lajiin liittyviä asioita.

Tarkoituksena on saada lajin pariin lisää harrastajia, ja tuoda yhteen lajia jo harrastavia pyöräilijöitä. Paikalle toivotaan runsaasti lajista kiinnostuneita lapsia ja nuoria. Toki myös lasten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan!

Tilaisuus on avoin ja maksuton ja sen järjestävät yhteistyössä Lappeenrannan Pyöräilijät sekä Signature BMX.

Lisätiedot: Teemu Nuutinen 044 2115824, Matti Pesu 0405340455

BMX pyörä skate-park radalla