Toiminta

2023 toiminta ja tapahtumat

Tänä vuonna tapahtuu taas ja pitkälti mennään tutuilla toimintalinjoilla. Lappeenrannan Pyöräilijöiden tapahtumien ja viikkolenkkien runko vuodelle 2023 on tässä ja sitä täydennetään sitä mukaan kun tiedot tarkentuvat tai muutoksia tulee.

Posted in Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa 2023 toiminta ja tapahtumat

Pyöräreittien auraus Lappeenrannassa 2022

Talven tuiskut voivat kuitenkin tuoda mutkia pyöräilijän matkaan. Välillä lunta sataa paljon ja silloin pyöräilijän on hyvä tietää, mitkä pyörätiet aurataan ensimmäisenä.

Posted in Pyöräilyn edistäminen | Kommentit pois päältä artikkelissa Pyöräreittien auraus Lappeenrannassa 2022

Jäsenkahvit: Pyöräilytarinoita ja kunniamainintoja

Lappeenrannan pyöräilijät haluaa mahdollistaa jäsenilleen monipuolisia pyöräilyelämyksiä. Yllättävän usein pyöräilyelämyksen täydentää kahvitauko. Lauantaina 19.11.2022 klo 16 koko pyöräilykausi täydennetään kahvitauolla kun, kun kokoonnumme Makea Coffeelle kuulemaan kesän parhaita pyöräilytarinoita. Palkitsemme tilaisuudessa myös kuluneen vuoden aikana ansioituneita seuran jäseniä.

Posted in Muu toiminta, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Jäsenkahvit: Pyöräilytarinoita ja kunniamainintoja

Cyclocross tapahtumat syksyllä 2022

Tule ajamaan ja katsomaan!

24.9 Lauantai Lepola
2.10 Sunnuntai Kimpinen
8.10 Lauantai Monttupuisto Lemillä

Posted in Junnupyöräily, Maasto- ja CX-kisat, Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa Cyclocross tapahtumat syksyllä 2022

Suomen parasta cyclocrossia Myllysaaressa lauantaina 15.10.!

HEL CX Cupia ajetaan tänäkin syksynä Lappeenrannan Myllysaaressa kun kisakiertue saapuu Saimaan rannoille lauantaina 15.10.2022. Tule mukaan kannustamaan ja kokemaan hieno pyöräilytapahtuma!

Posted in Kisat, Maasto- ja CX-kisat | Kommentit pois päältä artikkelissa Suomen parasta cyclocrossia Myllysaaressa lauantaina 15.10.!

Saimaa Cycle Tour-2023 – Koe upea elämys pyörän selässä

Saimaa Cycle Tour ajetaan jälleen ensi kesänä ja ilmoittautumiset ensi vuoden tapahtumaan ovat käynnissä jo kovaa vauhtia!

Posted in Julkaisut, Toiminta | Tagged , | Kommentit pois päältä artikkelissa Saimaa Cycle Tour-2023 – Koe upea elämys pyörän selässä

Syksyn tapahtumia ja talkoohommia, ilmoittaudu heti!

Tulossa on useita tapahtumia joiden toteuttamisessa tarvitaan juuri sinun apua. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan talkoisiin!

Posted in Kisat, Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Syksyn tapahtumia ja talkoohommia, ilmoittaudu heti!

Saimaa Cycle Tour: Pyöräilyelämys kesäyössä Saimaan ympäri

Imatrankoski virtasi ja yleisö hurrasi, kun pyöräilijöitä lähti polkemaan 300 kilometrin pituista matkaa Saimaan ympäri. Lähtijöiden joukossa oli iso ryhmä myös Lappeenrannan Pyöräilijöiden jäseniä.

Posted in Blogi, Julkaisut, Toiminta | Tagged , , | Kommentit pois päältä artikkelissa Saimaa Cycle Tour: Pyöräilyelämys kesäyössä Saimaan ympäri