Lähde Pirkan Pyöräilyyn 2024 ja hyödynnä jäsenetusi!

Suomen suurin pyöräilytapahtuma Pirkan Pyöräily järjestetään Tampereella 47. kerran sunnuntaina 9.6.2024. Osallistujamäärä on vuosien saatossa vakiintunut reiluun 3000:een. Päämatkat, 217 kilometrin Pitkä Pirkka ja 134 kilometrin Klassikko kiertävät Näsijärven ympäri.

Lähde sinäkin mukaan Lappeenrannan pyöräilijöiden (LrPy) edustajana ja hyödynnä samalla jäsenetusi. Saat seuran jäsenenä 30 euron alennuksen osallistumismaksusta. Ja mikä parasta – saamme lisäksi 10% alennuksen järjestäjän osallistumismaksusta, mikäli saamme vähintään 10 osallistujaa mukaan!

Voit osallistua joko 134 km Klassikkoon tai 217 km Pitkään Pirkkaan. Valitse haluamasi tavoiteaika (Klassikko) tai nopeusryhmä (Pitkä Pirkka). Erillistä LrPy lähtöryhmää ei tule, mutta yhteisistä lähtöryhmistä kannattaa sopia esimerkiksi seuran äskettäin perustetussa ”LrPy Pirkan Pyöräily” WhatsApp-ryhmässä.

Ilmoittaudu 1.5.2024 mennessä!

LrPy jäsenille on avattu ryhmäilmoittautuminen. Ilmoittautumisen yhteydessä syötä ”Alennuskoodi” tekstikenttään seuran koodi E280M0. Huom! Ilmoittautumislomake saattaa näyttää täyttä osallistumishintaa myös koodin käyttämisen jälkeen, mutta summaa ei kuitenkaan tarvitse maksaa tässä vaiheessa vaan saat osallistumismaksusta laskun Lappeenrannan pyöräilijöiltä myöhemmin.

Mitä tämä nyt oikeasti maksaa?

Saat LrPy jäsenenä 30 euron hyvityksen yhden kuntoajotapahtuman osallistumismaksusta vuodessa. Tämän tuen voit nyt kohdistaa helposti ilman kulukorvaushakemuksia Pirkan Pyöräilyn osallistumismaksuun. Huolehdit vain, että olet maksanut Lappeenrannan pyöräilijöiden jäsenmaksun ilmoittautumiseen mennessä.

Osallistumiskustannuksesi tuen kanssa on (edellyttää ilmoittautumista alekoodilla 1.5. mennessä!)

  • Klassikko 15 EUR
  • Pitkä Pirkka 24 EUR

LrPy laskuttaa osallistumismaksun touko-kesäkuun aikana. Et siis maksa alekoodilla osallistuessasi Pirkän Pyöräilylle mitään.

Huom! Saat osallistumisedun Pirkan Pyöräilyyn myös siinä tapauksessa, jos osallistut myös Saimaa Cycle Tourille. Saimaa Cycle Tour osallistumisesta et saa erillistä hyvitystä, koska Lappeenrannan pyöräilijöille on neuvoteltu erikseen alennettu osallistumishinta.

Matkustaminen ja majoitus

Pirkan Pyöräilyn startit tapahtuvat Hakametsän hallin pihalta sunnuntai-aamuna jo hyvin aikaisin. Pitkän Pirkan startit ovat klo 7.20-7.55 ja Klassikon klo 8.00-9.00. Lappeenrannasta Tampereelle tulee ajoaikaa noin 3,5 tuntia, joten majoituksen hankkiminen Tampereen lähiympäristöstä on suositeltavaa.

Osallistujat vastaavat itse kyytien ja majoituksen järjestelyistä. Jälleen on suositeltavaa käyttää seuran WhatsApp tai Facebook-kanavia kimppakyytien ja -majoituksen toivossa.

Lisätietoja saa LrPy puheenjohtaja Kimmo Lehtoselta (puh 040 5021705).