Kuntotestitarjous seuran jäsenille

KUNTOTESTIIN ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT 01.01.2022

Ja ilmoittautuminenhan onnistuu laittamalla sähköpostia osoitteeseen motiivi@lab.fi.

Kerro sähköpostissa kumpaan testaukseen, harrastaja vai kilpapyöräilijä, haluat osallistua ja voitte palveluntarjoajan kanssa itse neuvotella molemmille sopivan ajankohdan. Koska kyseessä on koulun laboratorio, otathan huomioon, että testaukset tapahtuvat pääsääntöisesti päiväsaikaan.

Muistakaa myös sähköpostinvaihdon yhteydessä tiedustella kuinka testiin tulee valmistautua. Mitä tarvitsee ottaa huomioon mahdollisesti edellisenä päivänä ja mitä itse testipäivänä.

Tarjous on voimassa toukokuun loppuun ja ainoastaan seuran jäsenille.

Ei muuta kun joukolla tutustumaan omiin rajoihin ja kuinka niitä rikotaan!


Älä enää kuntoile mutulla ja sokkona. Tee kuntotesti, tunne rajasi ja harjoittele järkevästi!

LAB Ammattikorkeakoulun testauslabra tarjoaa seuran jäsenille mahdollisuuden tehdä kattava kuntotesti etuhintaan. Testejä on tarjolla kaksi erilaista: harrastajan ja kilpapyöräilijän testipaketti. Kuntotesti on ehdottomasti suositeltava juttu kaikille kuntoilijoille. Testin avulla saatavat raja-arvot auttavat tekemään harjoittelusta tehokasta ja järkevää. Lisätiedot testeistä alla olevissa kuvissa.

Järjestämme 20.12. klo 17 Google Meet-tilaisuuden, missä testien sisältöä ja hyötyjä esitellään, tule mukaan kuulolle! Mukaan voit liittyä tästä linkistä.