Kesätyöhaku 15-17 vuotiaille: Ohjaajaksi Junnupyöräilyyn!

Lappeenrannan Pyöräilijät palkkaa tänäkin vuonna nuoria mukaan ohjaamaan viikoittaista Junnupyöräilyä. Haussa on motivoitunut 15-17 vuotias maastopyöräilijä, joka ei arkaile ohjata nuorempiaan maastopyöräilyyn liittyvissä harjoituksissa ja retkillä. Työssä kesätyöntekijä toimii apuohjaajana 7-15 vuotiaiden maastopyöräilyharjoituksissa yhdessä aikuisten vastuuvetäjien ja muutaman muun kesätyöntekijän kanssa.

Työaikaa ovat keskiviikkoiltaisin toukokuun ja lokakuun välisellä ajalla järjestettävät Junnupyöräilyharjoitukset joiden kesto ohjaajien osalta on 2 h. Harjoituskertoja on 16 eli työtunteja kertyy mimissään 32. Palkka on 10€/h. Lisäksi lisätöitä voi kertyä kahdesta Junnupyöräilyyn kuuluvasta retkestä ja mahdollisista muista töistä joista voidaan erikseen sopia (esim. Willimiesajojen tai Kalevankierroksen pyöräilytapahtumien järjestelyihin liittyen).

Jos työhön valittu on oikeutettu Lappeenrannan kesätyöseteliin ja seteleitä on vielä työstä sovittaessa jäljellä, tulee työhön valitun hakea seteli Ohjaamolta. Tällöin työstä maksettava minimipalkka on 450€ ja työaika 45 tuntia. Tällöin työnkuvaan sisältyy Junnupyöräilyn lisäksi Willimiesajoihin ja Kalevankierroksen Pyöräilyyn liittyviä tapahtuman järjestämistöitä.

Junnupyöräilyn ohjelma kesälle 2020 ei ole vielä valmistunut mutta se julkaistaan pian ja tulee olemaan pitkälti viime vuoden ohjelman kaltainen.

Muokkaus: Korotilanteen takia Junnupyöräily aloitetaan vasta elokuussa. Kausi on siis lyhyempi ja siten myös työtunnit vähäisempiä. Työntekijä on silti haussa. Syksyn kauteen osallistuminen antaa myös hyvän mahdollisuuden sopia jatkotöistä vuonna 2021.

Lähetä hakemus 30.7. mennessä sähköpostilla mattipesu@gmail.com. Lisätietoja voi kysyä myös puhelimitse 0405340455.