Helalenkki eli kaikille sopiva retkipyöräilylenkki Sarviniemeen 18.5

Helatorstaina 18.5 pyöräillään Taipalsaaren Sarviniemeen. Yhdessä tai erikseen, hiljaa tai kovaa, maastopyörällä tai katupyörällä. Tyylillä ei siis ole väliä mutta mukaan halutaan kaikki seuran jäsenet. Ja ovat toki seuraan kuulumattomat jäsenetkin tervetulleita mukaan. Perillä Sarviniemessä tarjoillaan keittolounas ja mahdollisuus valmistaa omia eväitä nuotion lämmössä.

Seurassa on jäsenenä lähes 300 pyöräilyn ystävää. Näemme ja tapaamme kuitenkin seuran perustoiminnassa kuten viikkolenkeillä tai jäsenkahveilla vain pientä osaa tästä jäsenistöstä. Haluamme tarjota toimintaa kaikille pyöräileville ja siksi johtokunnassa on viime aikoina mietitty kovasti tapoja saada uusia kasvoja mukaan seuran tapahtumiin.

Helalenkki on yksi näistä ideoista. Moni kokee yhteislenkille osallistumisen pelottavana asiana. Ajatellaan, että siellä ajetaan omaan makuun liian kovaa. Joskus näin onkin asian laita. Mutta Helalenkillä tätä ongelmaa ei ole. Helalenkillä jokainen ajaa yhdessä tai itsekseen omaa vauhtia ja lähtee liikkeelle mistä haluaa ja mihin aikaan haluaa. Kuitenkin siten, että saapuu perille Sarviniemeen lounasajan puitteissa.

Tervetuloa mukaan, nähdään Sarviniemessä!

  • Mikä: Lappeenrannan Pyöräilijöiden Helalenkki
  • Missä: Sarviniemi (Suur-Saimaantie 2031, 54920 Taipalsaari)
  • Milloin: Helatorstaina 18.5.2023, soppaa tarjoillaan Sarviniemessä klo 11-13.
  • Miten paikalle: Pyörällä tietysti! Mutta aivan sama millaisella pyörällä ja mitä vauhtia.
  • Kenelle: Kaikille seuran jäsenille ja ei-jäsenille.