Jäsenrekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Lappeenrannan pyöräilijät ry

Rekisteriasiat

Seuran sihteeri vastaa jäsenrekisterissä olevia henkilötietoja koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

Rekisterin nimi

Lappeenrannan pyöräilijät ry:n jäsenrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Lappeenrannan pyöräilijät ry:n jäseneksi maksamalla jäsenmaksun ja hyväksymällä siten seuran säännöt.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoituksena on jäsenyyssuhteen hoitamiseen liittyvät asiat, kuten jäsenrekisterin ylläpitäminen, tiedottaminen ja jäsenetujen varmistaminen jäsenille.

Tietoja voidaan käyttää Lappeenrannan pyöräilijät ry:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Syntymäaika

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä ovat jäseneksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä jäsensuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta jäsenten henkilötietoja ulkopuolisille. Jäsenetujen varmistamiseksi yhteistyökumppaneille voidaan luovuttaa vaaditut nimi- ja sähköpostitiedot

Tietojen poistaminen

Tietoja poistetaan jäsenen vaatimuksesta tai jäsenyyden loppumisen vuoksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Lappeenrannan pyöräilijät ry:n jäsenrekisteriin ei ole pääsyä julkisten verkkojen kautta.