Sisäpyöräily Lehmuksessa talvikaudella

Kelit kylmenee ja vaikka fillarointi ulkona jatkuu niin ajetaan myös sisäharkkoja talven aikana. Paikka on OMT-Keskus Lehmus (Valtakatu 51).

Harkka-ajat
Harkat alkoivat tänä syksynä 5.10.2017 ja jatkuvat kevättalvelle asti. Harjoitusten ajat ovat
  • Torstai 16:50-17:50
  • Sunnuntai 11-13

Jos salissa on harjoitukset ennen meidän vuoroa, älkää menkö saliin vaan antakaa harkkarauha edelliselle vuorolle.

Maksaminen

Hinta on 3 euroa / kerta ja lehmus myy jokaiselle oman kulkulätkän johon on ladattu 10 käyntiä eli minimiostos on 30€. Samaa lätkää voi käyttää useampi henkilö jos tuntuu siltä ei itsekseen saa kymmentä kertaa talven aikana käytettyä. Osallistujat hoitavat maksamisen henkilökohtaisesti Lehmuksen kassalla.

Voitte toki halutessanne neuvotella Lehmuksen kanssa jonkinlaista laajempaa (meidän spinningit, lehmuksen spinningit, punttisali, jumpat sisältävää) pakettia.

Kuntotestaus
Jokainen osallistuja voi käydä Lehmuksen kuntotestissä, ilmaiseksi. Varaa aikasi Lehmuksen tiskiltä. Kuntotesti kannattaa tehdä koska sen avulla saat mm. tarkan ftp-luvun jonka avulla saa spinningpyörän näytön viritettyä näyttämään oikeita värejä ja näin saa treeneistä varmasti parhaan hyödyn.
Ilmoittautuminen
Harkkoihin ei ole pakko ilmoittautua Lehmuksen järjestelmän kautta mutta salin tullessa täyteen mukaan pääsevät ilmoittautuneet. Ilmoittautuminen on siis suositeltavaa. Tunnukset Lehmuksen ilmoittautumisjärjestelmään saatte kassalta.
Vetäjät
Treenit vedetään omin voimin. Vetäjiksi suostuvaisia on tällä hetkellä kourallinen mutta lisää tarvitaan. Tule siis myös vetäjäksi!

Vetäjärinkiin halutaan vielä vahvistusta eli tule mukaan vetämään treenejä! Vetäjän etuja ovat:

  • näkee treenikaverit vaihteeksi edestäpäin
  • saa ajaa korokkeella
  • ei tarvitse ilmoittautua harkkoihin
  • saa laulaa mikrofoniin
  • saa valita biisit vaikka ikihirveät-listalta

Vetäjänä sinun ei tarvitse olla kokenut spinning-ohjaaja eikä välttämättä edes itse suunnitella harjoituksen kulkua. Meillä on nivaska viime talvena koeteltuja harkkaohjelmia joita voit käyttää. Tule siis mukaan vetäjäksi, laita viesti jukka.kupiainen@sweco.fi tai mattipesu@gmail.com.

Talvispinningistä rupatellaan facebook-ryhmässä. Liity mukaan jos olet fb:ssä. https://www.facebook.com/groups/1654508448094186/