LrPy:n koronatiedote

Päivitetty 13.5.: Junnupyöräily aloitetaan kesäkuun alussa.

Päivitetty 14.4. klo 20: Päivitetty yleisiä tietoja ja lisätty tietoa peruutetuista ja viivästetyistä tapahtumista ja toiminnasta.

Päivitetty 17.3. klo 12: Hallituksen uudet suositukset huomioitu ja Juttutuokio 4.4. peruttu.

Päivitetty 14.3. klo 10: Sisäharjoitukset peruttu toistaiseksi


Koronavirusepidemian vaikutus Lappeenrannan Pyöräilijöiden toimintaan (13.3.2020)

Lappeenrannan Pyöräilijät seuraa koronavirusepidemiaan liittyvää tiedottamista ja noudattaa toiminnassaan Suomessa annettuja yleisiä toimintaohjeita tartuntojen ehkäisemiseksi.

Hallituksen suositukset

Suomen hallituksen linjauksissa 16.3 rajoitetaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Linjaukset ovat voimassa 13.5 asti ja koskevat Lappeenrannan Pyöräilijöiden toimintaa.

Seura peruuttaa kaikki yli 10 hengen tapahtumansa 13.5 asti ja harkitsee sitä myöhempien tapahtumien peruuttamista tapaus- ja tapahtumakohtaisesti. Asiasta tiedotetaan nettisivuilla ja facebook-sivuilla.

Tartuntojen ehkäiseminen

Lappeenrannan Pyöräilijät ry:n johtokunta pyytää kaikkia seuran tapahtumiin osallistuvia huomioimaan seuraavat toimintaohjeet:

  • Flunssaoireisena osallistuminen seuran tapahtumiin on kielletty.
  • Jokaisen osallistujan tulee pitää tehostetusti huoli käsihygieniasta ja oikeaoppisesta yskimisestä, ohjeet THL sivuilla.
  • Tervehtimisen yhteydessä ei toistaiseksi kätellä.
  • Jokaisen tulee keskittyä riskiryhmien, eli iäkkäiden ja perussairaiden suojelemiseen tartunnalta.

Seuran käynnissä oleva- ja tuleva toiminta

Seuran toiminta on listattu artikkelissa ”Seuran tapahtumat ja toiminta 2020”. Käynnissä olevaa ja lähiajan tulevaa toimintaa ovat

Tilanteen muuttuessa tietoa päivitetään tälle sivulle.

Arkipyöräily on erinomainen liikkumismuoto!

Vaikka virusepidemia vaikuttaa ja vaikeuttaa monia toimintoja ympärillämme, ei pyöräilyn tarvitse loppua. Pyöräily on erinomainen kulkumuoto myös tämän epidemian kannalta: pyöräilyväylillä on tartuntaturvallista liikkumistilaa ja raikasta ilmaa tarjolla yllinkyllin!