Kalevan kierroksen pyöräily 2019

Kalevan Kierros on vuodesta 1976 alkaen järjestetty kestävyysurheilun klassikko, joka liikuttaa suomalaisia erilaisten kestävyyslajien parissa . Tänä vuonna Kalevan Kierroksen pyöräily järjestetään Lappeenrannassa 17.8.2019 Lappeenrannan Pyöräilijöiden toimesta.

Vuoden 2019 Kalevan Kierroksen pyöräily järjestetään 17.8.2019

Ilmoittautuminen Kalevan Kierroksen pyöräilyyn tapahtuu Kalevan Kierroksen verkkosivujen kautta.

 


<tarkemmat tiedot tapahtumasta täsmentyvät pian>

SARJAT

Matka kaikissa sarjoissa on 78 km, joka ajetaan yhtenä kierroksena.

N yleinen, N40, N50, N60, N65
M yleinen, M40, M50, M55, M60, M65, M70, M75, M80

Palkinnot julkaistaan myöhemmin.

KILPAILUREITTI

Reitti julkaistaan myöhemmin. Stay tuned!

Reittiä ei ole suljettu muulta liikenteeltä, jonka takia kilpailijoiden tulee ajaa liikennesääntöjen mukaisesti lähellä ajoradan reunaviivaa.

LÄHDÖT & MAALIINTULO

Kalevan kierroksen ulkopuoliset lähtevät klo 10 alkaen ja Kalevan kiertäjät klo 10.15 alkaen. Kalevan kiertäjistä 65-vuotiaiden ja sitä vanhempien sarjat lähtevät ensin kokonaiskilpailun mukaisessa järjestyksessä, miehet ja naiset vuorotellen. Tämän jälkeen muut kiertäjät kokonaiskilpailun mukaisessa järjestyksessä, miehet ja naiset vuorotellen. Paikan päällä jälki-ilmoittautuneet lähtevät viimeisenä ennakkoilmoittautuneiden jälkeen.

Huomioi, että et saa ylittää lähtölinjaa kuin vasta lähtöluvan saatuasi! Elektroninen ajanotto käynnistyy lähtölinjan ylittäessä. Tutustu myös maaliintuloon ennen lähtöäsi. Maaliintulon jälkeen ei tarvitse pysähtyä, vaan voit ajaa suoraan kilpailukeskukseen.

Kartta

SÄÄNNÖT

Kilpailu on väliaikalähtöinen 20 sekunnin välein, peesausraja 25 m ja sitä valvotaan. Kilpailureitillä liikkuva tuomariauto osoittavat liian lyhyet välit käsimerkein.
Kilpailussa noudatetaan Suomen Pyöräilyunionin sääntöjä, Kalevan Kierroksen sääntöjä sekä järjestäjän erillisohjeita. Jäykkärakenteisen kypärän käyttö on pakollista. Kalevan Kiertäjillä on oma osallistumisvakuutus, muut kilpailijat ajavat liikenteessä omalla vastuullaan ja vastaavat omasta vakuutusturvastaan.

MAJOITUS

Lisää tietoa tänne myöhemmin.

HUOLTOAUTOT

Reitillä liikkuu kaksi kilpailujärjestäjän huoltoautoa, joista on mahdollista saada teknistä apua ja ensiapua. Huoltoautot keräävät keskeyttäneet kilpailijat reitiltä. Kilpailijoiden omat huoltoautot eivät ole sallittuja.

HUOLTOPISTEET

Reitillä on kaksi huoltopistettä noin 30 km ja 50 km päästä lähdöstä. Huoltopisteille on mahdollista toimittaa omia eväitä, jotka on jätettävä kisakeskukseen infoon klo 09:30 mennessä.

TURVALLISUUS

Tapahtuman turvallisuussuunnitelma on nähtävillä kisakeskuksen ilmoitustaululla. Kisakeskuksessa päivystää ensiapuryhmä ja kilpailureitillä liikkuvilla huoltoautoilla on EA-valmius. Yleinen hätänumero on 112. Kilpailunjärjestäjällä on vastuuvakuutus.
Huomioi edellä menevää ohittaessasi, että ohitat hitaamman pyöräilijän riittävän etäältä. Jos joudut ohittamaan ajoneuvoja (esimerkiksi traktori tai puimuri), ohita ne liikennesääntöjen mukaisesti vasemmalta muu liikenne ja tienkohta huomioiden.

NUMEROIDEN PALAUTUS
Selkänumerot kerätään kilpailukeskuksessa. HUOM! Numeroita ei saa muokata tai tärvellä! Palauttamatta jääneestä tai tärvellystä numerosta veloitetaan 20€.

PALKINTOJEN JAKO & RUOKAILU

 

 

Yhteystiedot

Kilpailunjohtaja Kari Kymäläinen
Kilpailutoimisto ….
Huoltoauto 1
Huoltoauto 2