Maanantailenkkien yhteenveto 2019

13.5. Paikalla 25 ajajaa, joista nopeampaan ryhmään lähti 11 ja rauhallisempaan 14 ajajaa. Nopeampi ryhmä ajoi Rehulan lenkin ja toinen ryhmä meni Toijantien kautta Vehkataipaleelle ja takaisin Lappeenrantaa. Vehkataipaleen jälkeen alkoi sade joka kasteli molemmat ryhmät. Yksi rengasrikko ja  Marianaukiolla törmäys pieneen kivikuutioon (joka sateessa ja hämärässä oli vaikeasti havaittavissa), onneksi siitä selvittiin suhteellisen pienillä vaurioilla.

6.5. Aloitettiin maanantailenkit uudesta kokoontumispaikasta, Rakuunamäeltä, Willimiesajojen maisemista. Ensimmäisellä lenkillä hienosti ajajia jo 31. Ensimmäistä kertaa maanantailenkillä oli kaksi varsinaista nopeusryhmää 25 km/h ja 28-30 km/h. Molemmat ryhmät kävivät Lemillä ja takaisin. Hitaammassa ryhmässä 12 ajajaa ja mukana ensikertalaisia. Lenkki sujuin varsin hienosti keskinopeus oli noin 24 km/h. Nopeampi ryhmä jakaantui myös Lemin tiellä kahteen ryhmään ja ajoivat samaa vauhtia muutaman sadan metrin välimatkalla, jotta autojen ohittaminen olisi helpompaa pienemmistä ryhmistä. Loistava aloitus viikkolenkeille, kiitos kaikille hyvästä ryhmäajosta. Tehdään tästä yhdessä hyvä pyöräilykesä.

Vastuuvetäjä ottaa porukan haltuun. Käsimerkkien kertaus menossa. (kuva Kari K)