VPCX Etelä-Karjala kisat syksyllä 2018

Lappeenrannassa ajetaan tänäkin syksynä rentoja ja kaikille avoimia cyclocross-kisoja.  Voit osallistua maasto- tai cyclocrosspyörällä. Kisoista tiedotetaan myös fb-ryhmässä.

Kisoissa ajetaan lasten lähdöt. Kaikkien kolmeen tai useampaan kisaan osallistuneiden alle 16 vuotiaiden junnujen kesken arvotaan Pyöräliike Varustamon lahjoittama Specialized  Men’s Pitch 650b maastopyörä! Lisäksi junnujen kesken arvotaan 60€ lahjakortti Pyöräliike Varustamoon ja kiipeilylahjakortti BoulderSaimaan kiipeilykeskukseen koko perheelle (kaksi aikuista + kolme lasta).

Lappeenrannan Pyöräilijät ei ole aikuisten kisojen järjestäjä. Kisat järjestetään paikalle ilmaantuvien pyöräilijöiden toimesta ja jokainen osallistuu kisoihin omalla vastuulla. Aikuisten kisat muodostavat cupin, jonka pääpalkintona on Pyöräliike Varustamon tarjoama Retul bike fit palvelukokonaisuus!

Ajat ja paikat:

Mattila su 9.9.

Lähtöpaikka Mattilan urheilukentällä lammen vieressä. Lisätietoa.

Kimpinen  la 29.9.

Kisapäivän aikataulu:
Klo. 09:30 Reitti merkattu ja mahdollisuus ilmoittautua
Klo. 10:00 Yhteinen tutustumiskierros junnujen reittiin
Klo. 10:30 Junnusarjan (alle 16v) lähtö. Kesto noin 15-20 min.
Klo. 11:15 Yhteinen tutustumiskierros päälähdön reittiin
Klo. 11:30 Päälähtö (naiset&miehet). Ajoaika noin 50-60 min.

Rata:
Kimpisen stadionin ympäristössä ajetaan cyclocrossia nyt jo toista vuotta peräkkäin. Sekä aikuisten, että lasten ratakierros on aikaisemmilta viime vuodelta tuttu ja se sisältää pääasiassa hiekkapintaista ulkoiluväylää, nurmikkoa, lyhyen ja melko tasaisen polkuosuuden jossa on yksi terävähkö nousu. Nousu on aikuisille ajettavissa ylös, mutta osa junnuista jalkautuneen tässä kohdassa. Aikuisten rata sisältää myös muutamat hiekkaesteet ja jalkautumisen vaativan kohdan. Rata on hyvin mielenkiintoinen ja monipuolinen, eikä tylsää hetkeä radalla juuri ole.

Ratamerkkaus on jälleen kerran mallia “kevyt” eli yhteiselle tutustumiskierrokselle osallistuminen ehdottomasti suositeltavaa!

Autot saa parkkiin Kimpisen stadionin parkkikselle ja lähtö/maalialue stadionin luoteis-kulmalla.

Lepola la 13.10

(lisätiedot päivitetään pian)

Mysteerimesta la 27.10

(lisätiedot päivitetään pian)

Linnoitus la 10.11

(lisätiedot päivitetään pian)