Maanantailenkin yhteenvetoa 2018

9.7.2018

Kaksikymmentä viisi pyöräilijää mukana reitillä Lappeenranta, Taipalsaari, Levänen, Suursaimaa, Rehula Lauritsala ja LPR:n Satama. Leväsestä ajettiin Willimiesajo-reittiä ja hiekkatieosuus oli erinomaisessa kunnossa. Suur-Saimaantien rikkinäiset kohdat on luvattu päällystää tämän viikon aikana. Ryhmä jaettiin taas kahteen osaan Vehkataipaleella koska tie on kapea ja vilkasliikenteinen. Näin helpotamme autojen ohittamista. Mersussa oli äänimerkki kunnossa, mutta hivottelu oli jo vaarallista.

 

Lähdön tunnelmat
Tunnelmat lenkin jälkeen

2.7.2018

Kaksikymmentä kolme pyöräilijää ajoi Lemille ja Saarentietä KahviPakarille ja sieltä Lappeenrantaan. Lemintieltä Pakarille ajettiin kahdessa ryhmässä, että aitoilijoiden olisi helpompi ohittaa pienemmät ryhmät. Matkaa tuli n. 75 km ja keskinopeus n. 28 km/h.

Kahvi Pakarilla

 

25.6.2018

Kuusitoista pyöräilijää ajoi Joutsenon kautta Imatralle. Mennessä ajettiin Aholan kautta, kotiin päin tultiin 6-tien pyörätietä ja Ilottulan tietä. Imatran ABC:llä käytiin kahvilla. Sää oli pilvinen paitsi ihan lopussa klo 21 jälkeen alkoi paistaa aurinko silmiin. Lämpötila viileä, noin 15 C. Vetäjälle tuli mittariin 103 km ja keskari n. 27.

11.6.2018

Kuusitoista pyöräilijää ajoi Myllymäen kautta Lauritsalaan, Mustolaan, Soskualle, Lempiälään, Metsäkansolaan, Nuijamaalle ja Konnunsuon kautta Partalaa ja takaisin Lappeenrantaan. Naisten lenkillä neljä ajajaa ja reitti suuntautui Luumäensuuntaan ja takaisin.

Lähtöpaikalla
Lähestytään Metsäkansolaa
Nuijamaalla

 

4.6.2018

Lenkki suuntautui Lauritsalan kautta Rehulaan, Taipalsaarelle ja takaisin Lappeenrantaan. Paikalla noin 20 ajajaa ja kolme naisten ryhmässä.


28.5.2018

Tänäänkin lenkille starttasi 31 pyöräilijää. Maanantailenkkiryhmä ajeli Vainikkalan lenkin. Naisten aloittelijaryhmä kävi Merenlahdentien päässä.


21.5.2018

Tuli mahtava uusi ennätys osallistujamäärässä, 36 ajajaa maanantailenkillä! Pitemmän lenkin lentokenttä-Myllymäki- Tirilä- Mustola- Muukko- Joutseno- Haukilahti- LPR:n satama ajoi 25 ajajaa keskinopeudella n. 28 km/h ja matkaa kertyi n. 52 km. Matkalla tapahtui pieni haaveri, mutta siitä selvittiin pienillä naarmuilla ja matka jatkui loppuun asti.

Ennätysmäärä maanantailenkkiläisiä valmiina lähtöön

Ensimmäistä kertaa ajettuun naisten aloittelija ryhmään osallistui 11 ajajaa jotka ajoivat reittiä lentokenttä- Tapavainola, Sipari- Korkia-aho- Lappeenranta. Opettelimme ryhmässä ajoa ja matkaa kertyi n. 30 km ja keskinopeus noin 22-23 km/h. Matkalle mahtui myös yksi renkaan vaihto. Ensi maanantaina uudestaan!

Renkaanvaihtonäytös

14.5.2018

Vuorassa Rehulan lenkki Taipalsaaren kautta. Aurinkoisessa ja lämpimässä kesäsäässä (+28 astetta) lenkin ajoi 20 pyöräilijää.

Lähtötunnelmissa 14.5.2018

7.5.2018

Kauden yhteislenkkien avaus Lemille ja takaisin. Paikalla 17 ajajaa.